Speelman Iwein Jacobs

Wie is hij?

Op zijn eerste optreden was hij 5 jaar oud. Het publiek was toen al gecharmeerd door het ferme knaapje dat naast papa het beste van zichzelf gaf.

Intussen is hij "iets" groter geworden, maar de charme blijft.

Waar speelman Iwein komt, beginnen kinderen te springen, volwassenen te dansen en oma’s en opa’s uit volle borst mee te zingen.
Of ze zitten en genieten... want dat is Iweins doel: mensen laten genieten van zijn muziek!

Motivatie

Accordeon is zijn leven! Hij heeft dit instrument ontdekt toen hij 14 was en kan sindsdien geen dag meer zonder. Met de hulp van Philippe Thuriot, zijn briljante leermeester, haalt hij alles uit zijn “trekzak” wat hij kan.

Solo voelt hij zich als een vis in het water, maar zijn verleden van blues- en covergroepen, een eigen latin- jazz- popgroep en het spelen met diverse muzikanten bewijzen dat hij van alle markten thuis is.

"Muziek is er om gespeeld en gedeeld te worden...", is een van zijn leuzes.

Iwein brengt zijn muziek dan ook recht uit zijn hart en zelden blijven mensen onbewogen.

Of: hoe aanstekelijk enthousiasme kan zijn!

Zijn repertoire is hemelsbreed: volksliederen en schlagers gaan moeiteloos over in chansons, tango’s en muzettes.  Jazz vloeit over in pop en een wals. Zelfs de allerjongsten komen aan hun trekken!

   Download: La Playa take 2.mp3
   Download: Tango Reminiscentie I.mp3

 

Hij speelt voor u discreet op de achtergrond, maar het liefst van al krijgt hij de ruimte om met het publiek te werken en op hen in te spelen. Alles steeds overgoten met een heerlijk sausje van fijne humor. 

Praktisch

Een jubileum, viering, trouwpartij, receptie, tuinfeest, vernissage, fuif, zangfeest, straatanimatie,... in het vooruitzicht?

Geef een seintje en we bespreken al uw wensen.

  • mogelijkheid tot boeken van duo of orkestformule
  • zeer democratische prijzen
  • speciaal tarief voor verenigingen en rusthuizen voor namiddagvoorstellingen

Iwein Jcaobs speelman  Iwein Jcaobs speelman  Iwein Jcaobs speelman
Iwein Jcaobs speelman

Speelman Iwein
Sauvegardestraat 17
2870 Ruisbroek (Puurs)
03/866.47.57

 

Enkele van de vele reacties

 

Dag Iwein, ...

De sfeer zat er direct in en die is ook heel prettig gebleven gedurende de ganse dag…

Lies Fortuin

 

Hallo speelman,

Ik wil toch niet nalaten u nog eventjes te danken voor de fantastische avond bij het jubileumfeest van mijn ouders te St-Eloois-Vijve. In naam van de ganse familie: dank u wel! Iedereen heeft zich goed geamuseerd!

Patrick

 

Dag Iwein,

We wilden je toch nog graag even bedanken voor je fantastische aanwezigheid op ons trouwfeest op 3 juli. …We zijn beschaamd dat we jou ooit hebben durven sturen in het genre dat je zou spelen, want uw feeling lag zoveel keer beter dan onze aanwijzingen. De sfeer die je gebracht hebt was uniek en daar is iedereen het over eens. Er wordt nog veel over nagepraat.

Michaël en Ester Mariën-De Hauwere

 

Hallo Iwein,

We hebben er met z'n allen enorm van genoten, het was echt steengoed. Helemaal de stijl waar ik van hou. En (sorry voor de uitdrukking, maar goed bedoeld) uw 'smoeltje' past er zo goed bij. Ruth en Michel

Beste Iwein Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking tijdens het feest van 1 jaar Animoso. Het was voor mij alvast een avond om nooit meer te vergeten: die sfeer en ambiance bezorgde mij echte kippenvel-momenten.

Stefan Vinke Animoso Ertvelde

 
 
 
 
Laatste update: 26/04/2013
» md webdesign
U bent bezoeker nummer: 472122