Welkom

 

Beste accordeonliefhebber/ beste bezoeker.

Ik heet u van harte welkom op deze site die de bedoeling heeft om in de eerste plaats te laten zien wat "Iwein Jacobs" doet met het accordeon, want hij leeft van en voor het accordeon ten dienste van zijn publiek wanneer hij optreed en ten dienste van de accordeonisten die beroep doen op hem binnen het kader van zijn accordeonspeciaalzaak "Accordeons Viseur".

Daarnaast wil deze site een informatie verschaffen over het accordeonleven in ons land dat heelwat veelzijdiger is dan de niet ingewijden soms denken.

Over Iwein  geven we alvast mee dat deze Aalstenaar  sinds 1996 optreed als zanger/accordeonist en dat hij in 2003 de unieke accordeonspeciaalzaak

"Accordeons Viseur" heeft opgericht die inmiddels is uitgegroeid tot een referentie punt voor vele spelers.

Het accordeon leeft en je mag gerust zeggen dat het een nieuwe adem heeft gevonden. Dat geldt zowel voor de chromatische - als de diatonische accordeon.

Voor alle facetten wil deze site aandacht hebben:

het podiumgebeuren op festivals en in onze culturele centra, het club- en verenigingsleven, het  accordeononderwijs en ook het unieke dynamische folkgebeuren in België waar de trekzak/diatonische accordeon welig tiert.

Graag ontvangt deze site uw inbreng en informatie. Indien hij past in het kader van de site zal het zeker opgenomen worden.

Ook bied de site de mogelijkheid u te helpen bij het zoeken naar een accordeon leerkracht. Daartoe staat dient het prikbord , om hiervan gebruik te kunen maken mailt u gewoon naar  info [at] accordeonist.be

Ik hoop dat u geniet van uw bezoek aan deze site en dat de informatie nuttig is op uw zoektocht in accordeonland.

Muzikale groeten,

Iwein Jacobs

 
 
 
 
Laatste update: 26/04/2013
» md webdesign
U bent bezoeker nummer: 472122